Cruise naar Vegas

Cruises en standaardvakanties hebben allebei hun voordelen – dus stel je het plezier voor dat je zou kunnen hebben tijdens een vakantie die beide combineert. Met deze uitjes, cruise- en verblijfvakanties genoemd, kunt u naar uw bestemming zeilen voordat u een week of twee op het droge doorbrengt, of u kunt naar de door u gekozen locatie vliegen voordat u terugkeert naar het VK.

Een populaire optie is om op een trans-Atlantische cruise naar de VS te gaan en een paar dagen in New York door te brengen voordat je naar een van de belangrijkste hoogtepunten van de toeristische sector van het land gaat – Las Vegas.

Bij cruise- en verblijfvakanties zijn de kosten van de benodigde vluchten en accommodatie inbegrepen, dus het enige dat u hoeft te doen is ervoor te zorgen dat u komt waar u heen gaat en zoveel mogelijk plezier beleeft.

Las Vegas is een fantastische stad om een ​​paar dagen door te brengen, of je nu het goktype bent of niet. Als je van af en toe gefladder houdt, zijn er genoeg plaatsen om dat te doen – de meeste zijn 24 uur per dag geopend en bieden een groot aantal spellen om je geld op te plaatsen. En er zijn nog veel meer dingen te zien en te doen in Las Vegas – u kunt gaan rotsklimmen in de Red Rock Canyon, een rondje golf spelen of omhoog, omhoog en omhoog vliegen als onderdeel van een ballonvaartavontuur.

Als je gefascineerd bent door geschiedenis, zijn attracties zoals het Atomic Testing Museum misschien meer jouw scene, maar als je groter, gedurfder entertainment wilt, zijn er tal van andere opties.

Grote concerten met internationale megasterren staan ​​regelmatig op het evenementenprogramma van Las Vegas, net als de komst van musicals en touracts die elders in de wereld een hit zijn. De Cirque du Soleil is een ander hoogtepunt van een reis naar Las Vegas – het geliefde circus geeft een verscheidenheid aan verschillende shows voor een specifiek publiek.

Wat je ook kiest om te doen in Las Vegas, naar de stad gaan voor of na een lange, ontspannende cruise over de Atlantische Oceaan, zal zeker zorgen voor een onvergetelijk uitje.

Virgin Holidays Cruises is de plek om transatlantische cruises te boeken met een fantastisch aanbod aan cruise- en verblijfvakanties. Virgin Holidays Cruises is hier om het VK een frisse en opwindende kijk op cruisen te geven en een enorme keuze aan cruisedeals aan te bieden, waaronder die van Cunard-cruises. Het gaat erom cruises op maat te maken voor iedereen. Of je nu al eerder hebt gecruised en jezelf als een beetje een pro ziet, of als je nieuw bent in cruises en een beetje advies nodig hebt, de cruisespecialisten van Virgin Holidays Cruises kunnen je helpen om de perfecte cruisevakantie te vinden.
Hier lees je meer tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *