de highlights van vakantie-eiland Ibiza

De highlights van het vakantie-eiland Ibiza

Ibiza is een eiland in de Middellandse Zee dat deel uitmaakt van de Balearische Eilanden, Spanje. Het is een populaire vakantiebestemming bekend om zijn prachtige zandstranden, levendige nachtleven en historische steden. Op Ibiza kunt u genieten van wateractiviteiten zoals zwemmen, duiken en zeilen, of de prachtige natuur verkennen tijdens wandel- en fietsroutes. Het eiland heeft ook een levendig nachtleven met veel clubs en bars. Als u op zoek bent naar een vakantie vol zon, zee en feesten, kan Ibiza een goede keuze zijn. Ontdek de mooiste baaien van Ibiza

Wat is er te zien op Ibiza? 

  • Dalt Vila: Dalt Vila is de oude stad van Ibiza-Stad, met indrukwekkende stadsmuren en een kathedraal. Er zijn ook verschillende musea en galeries te bezoeken.
  • Playa d’en Bossa: Playa d’en Bossa is een van de bekendste zandstranden van Ibiza, met veel restaurants, bars en wateractiviteiten.
  • Cala d’Hort: Cala d’Hort is een prachtig kiezelstrand met uitzicht op het eiland Es Vedrà, een van de meest beroemde bezienswaardigheden van Ibiza.
  • Cala Comte: Cala Comte is een prachtig zandstrand met helder water en pijnboombomen, en een populair uitgaansgebied ’s avonds.
  • Es Vedrà: Es Vedrà is een klein eiland voor de kust van Ibiza dat bekend staat om zijn magische sfeer en prachtige uitzichten. Het is mogelijk om naar het eiland te varen voor een bezoek.
  • Es Canar: Es Canar is een levendig dorp in het noordoosten van Ibiza met een wijk vol hippiekraampjes en een markt op woensdag.

Of je nu een stapvakantie, relaxte strandvakantie of een yoga vakantie op Ibiza wilt beleven. Ontdek dit heerlijke Spaanse eiland! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *