2020 7-daagse Hurtigruten Classic Cruise Bergen - Kirkenes

2020 7-daagse Hurtigruten Classic Cruise Bergen – KirkenesContinue Reading

Hurtigruten Classic Cruise met MS Lofoten
´s Werelds mooiste zeereis met Hurtigruten wordt een tijdreis als u er voor kiest deze reis met MS Lofoten te maken. De “oude dame” is het historische schip in de Hurtigruten vloot en nodigt uit voor speciale tochten langs de Noorse kust, waarbij u de nostalgische charme zal ervaren. MS Lofoten ging in 1964 in Oslo van de stapel. Ze is nu volledig gerenoveerd, met behoudt van de gouden glans en de nostalgische flair van de 60-er jaren. Haar comfortabele lounges en een aparte panorama dek zijn onvergelijkbaar. De hutten zijn eenvoudig maar gezellig. MS Lofoten is voor vele gasten het lievelingsschip en dat is niet zo gek, want aan boord geniet u van de kleinschaligheid, de nabijheid van de kust, de andere gasten en de bemanning en duikt u volledig onder in authentieke sferen. U kunt van deze fantastische oude dame op verschillende data het gehele jaar door genieten.
Gelijkgestemde passagiers
MS Lofoten, het kleinste schip in de vloot heeft gemiddeld 100 passagiers, trekt veeleisende reizigers aan die de voorkeur geven aan een intieme sfeer en een authentieke ervaring. De grootte van het schip en de vintage sfeer van de jaren 1960 maken het gemakkelijk om af te spreken en vrienden te maken met medepassagiers die waarschijnlijk uw waardering voor haar tijdloze schoonheid zullen delen.
Traditioneel menu
Het restaurant serveert heerlijke vier- gangen menu’s stammend uit de jaren 60. En net als vroeger is al het voedsel afkomstig van lokale leveranciers in aangelopen havens. Voor een nog meer authentieke ervaring, worden alle maaltijden geserveerd op zilveren borden. Voorafgaande aan de maaltijd wordt volgens traditie een sherry of ander aperitief aangeboden.
Tariefsoorten Hurtigruten
Als gast op Hurtigruten heeft u een breed scala aan opties. U kunt kiezen uit drie verschillende tariefsoorten, afhankelijk van uw reisvoorkeur. Lees hier meer en zie ook de tabel voor een gedetailleerd overzicht.